MVA for kompensasjonsberettigede enheter

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis

Velkommen til kurset: MVA for kompensasjonsberettigede enheter

Steg 1: Opprett en bruker ved å trykke Logg inn for å komme i gang. NB! Har du kjøpt andre kurs, har du allerede en bruker du benytter til innlogging.

Steg 2: Skriv inn din påmeldingskode og trykk Send.

Steg 3: Trykk på knappen Ta dette kurset for å starte kurset. Begynn på video 1 og følg opplegget videre kronologisk.

Lykke til!

Praktiske tips

Presentasjon: Lastes ned under fanen Ressurser.

Oppgavesett: Til noen av modulene er det øvingsoppgaver du må gjennomføre før du kan markere en modul som gjennomført og gå videre i kurset.

Velkommen til kurset "Merverdiavgift for kompensasjonsberettigede enheter". Her har du mulighet til å laste ned powerpointpresentasjonen som er brukt i kurset, samt to andre PDF-er og ei excel-fil. Du kan alltids gå tilbake hit igjen, men for å komme videre må du trykke på knappen "Marker som gjennomført" (nederst til høyre). I dette kurset skal du igjennom en introduksjon og 4 ulike deler. Når du har sett en video må du trykke på samme knapp som ovenfor for å bli sendt videre. Pass derfor på at du ser en hel video ferdig, og markerer som gjennomført, før du evt lukker siden. Hvis ikke dette gjøres så må du se den gjeldende videoen om igjen. EXCEL MVA.-oversikt PPT MVA.-for-komp.enheter PPT Introduksjon til systemet for merverdiavgift PDF Introduksjon til systemet for MVA kompensasjon

 

Kursinnhold